alsidigt murerarbejde siden 2007

ikke de billigste – men de bedste

murer med kvaliteten i fokus

Facaderenovering der betaler sig

Trænger din facade til en istandsættelse?

Facaden på et hus er meget udsat over for både vind og vejr. Samtidig er facaden noget af det første, som man lægger mærke til på et hus, og derfor kan det på mange måder godt betale sig at sikre, at facaden altid fremstår flot og intakt.

Hvis det er blevet tid til en facaderenovering af dit hus, så kommer vi gerne en tur forbi dig. Hos Holgaard Murerforretning har vi mange års erfaring inden for murerfaget, og vi kører ud til private husejere i både Viborg, Randers, Hobro, Silkeborgog omegn, hvor vi istandsætter og renoverer facader.

Få en renovering af facaden i høj kvalitet

Når du vælger vores firma til din facaderenovering, så kan du altid regne med, at du får et flot og veludført resultat i en høj kvalitet og med en god service undervejs. Vi forlader aldrig opgaven, før den er 100 % færdig, og før både du og vi er tilfredse med resultatet. Herudover overholder vi naturligvis alle vores indgåede aftaler og deadlines.

VI LÆGGER VÆGT PÅ DEN GODE KOMMUNIKATION

Det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige renovering af facade, når du vælger os og vores murerfirma til opgaven. Derfor lægger vi stor vægt på at have en god kommunikation med dig fra start af, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov.

Vi vil blandt andet spørge ind til dine forventninger til arbejdet, så vi undgår misforståelser, og under hele processen sørger vi naturligvis for løbende at holde dig opdateret fra start til slut, så du føler dig tryg under hele renoveringen.

​Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering varierer alt afhængigt af, hvor omfattende en renovering du har behov for. Vi er ikke de billigste, men vi er de bedste til opgaven, og derfor er du altid sikret høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat, når du vælger os til opgaven.

Hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget din kommende facaderenovering vil komme til at koste dig, så kontakt os gerne i dag for en indledende snak. Så udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris.

firmainformation

Holgaard Murer​forretning

Randersvej 43 8800 Viborg

CVR-nummer: 39920964

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Mails besvares alle dage.