alsidigt murerarbejde siden 2007

ikke de billigste – men de bedste

murer med kvaliteten i fokus

Renovering af badeværelse der matcher dine ønsker og behov

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Badeværelset er for mange et sted, der både skal emme af luksus og velvære, og som samtidig skal have en række praktiske funktioner, hvor der blandt andet skal være plads til opbevaring. Hvis dit badeværelse ikke afspejler din personlige stil, eller hvis du drømmer om et mere funktionelt og moderne badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Holgaard Murerforretning kan vi sikre dig lige netop den renovering af badeværelse, som du går og drømmer om. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Viborg, men det kan også være i både Hobro, Randers, Silkeborg eller et andet sted i nærheden.

Hos OS er du garanteret en badeværelsesrenovering i højeste kvalitet

Når badeværelset skal renoveres, er det utroligt vigtigt, at det sker under ordnede forhold. Vi har været i murerbranchen siden år 2007, og vi har dermed mange års erfaring inden for renovering af badeværelse. Derfor kan du også være helt tryg ved, at kvaliteten af vores arbejde er i orden, så du får et både flot og langtidsholdbart resultat, som du kommer til at være glad for i de næste mange år.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Hvor meget en renovering af badeværelse koster varierer blandt andet alt afhængigt af dine ønsker og behov. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Om du ønsker en lille eller stor badeværelsesrenovering
  • ​Om du ønsker at få etableret et helt nyt badeværelse
  • Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet.

Vi er ikke de billigste, men til gengæld er vi de bedste. Med vores hjælp kan du derfor med andre ord være helt sikker på, at du får et nyt badeværelse i den højeste kvalitet.

Kontakt OS og hør mere om dine forskellige muligheder

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine forskellige muligheder for en badeværelsesrenovering eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på opgaven.

Renovering af badeværelse

firmainformation

Holgaard Murer​forretning

Randersvej 43 8800 Viborg

CVR-nummer: 39920964

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Mails besvares alle dage.