alsidigt murerarbejde siden 2007

ikke de billigste – men de bedste

murer med kvaliteten i fokus

Specialister indenfor vandskuring af hus

Skal vi transformere dit hus med vandskuring?

Hvert hus fortjener det bedste - både indvendigt og udvendigt. Hos Holgaard Murerforretning er det vores erfaring og dedikation i murerbranchen gør os til dit førstevalg, når det kommer til vandskuring af hus. Vi leverer høj kvalitet, der holder længe, og sørger for, at dit hus står skarpt og præsentabelt år efter år. Vi arbejder hurtigt og effektivt for at sikre, at alle detaljer er på plads, så resultatet bliver så perfekt som muligt. Vi holder til i Viborg, hvorfra vi kører ud til private kunder i vores lokalområde samt omkring liggende byer, det kan for eksempel være Hobro, Randers eller Silkeborg.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder professionel vandskuring til private husejere. Med vores mangeårige erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at sikre det bedste resultat. Vi anvender kvalitetsmaterialer, og vores håndværkere er specialister indenfor netop denne type opgave. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at få udført en facaderenovering i form af vandskuring af hus eller pudsning af vægge, og derfor rådgiver vi altid vores kunder i dybden, så de føler sig trygge gennem hele processen. 

Vi lægger vægt på en god dialog, hvor vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov. Vores unikke salgspunkter er vores høje faglige niveau, vores brug af de bedste materialer på markedet og vores fokus på at skabe en god kundeoplevelse.

Hvad koster vandskuring af hus?

Prisen for vandskuring af hus varierer fra opgave til opgave. Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov. Vi er ikke den billigste murer du kan finde, men til gengæld er vi den bedste, og vi sørger altid for at kvaliteten er i top. Så er du klar til at give dit hus et nyt udseende med professionel vandskuring? Så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at hjælpe med at gøre dit hus flot og indbydende igen.​

firmainformation

Holgaard Murer​forretning

Randersvej 43 8800 Viborg

CVR-nummer: 39920964

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Mails besvares alle dage.