alsidigt murerarbejde siden 2007

ikke de billigste – men de bedste

murer med kvaliteten i fokus

Microcement-løsninger i hjemmet

Få et råt og moderne look i dit hjem

Med microcement har du mulighed for at få et flot og moderne look i dit hjem, uanset om du ønsker microcement på din væg, dit gulv eller måske et microcement badeværelse. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, og vi hjælper dig gerne med at sikre et professionelt resultat.

Hos Holgaard Murerforretning har vi stor erfaring inden for diverse forskellige microcement-løsninger, og vi kører ofte ud til opgaver for private boligejere i blandt andet Viborg, Randers, Hobro, Silkeborg og omegn.

Hvad er microcement?

Microcement er inden for de senere år blevet utroligt populært i private hjem. Det er et tyndt lag cement, der kan tilføjes på alle former for overflader, herunder både vægge, gulve, lofter, bordplader og andre lignende steder. Der kan også bruges microcement på dit badeværelse, og du kan dermed slippe for besværet med at skulle rengøre fugerne mellem fliserne i dit bad.

Med løsningerne i microcement får du et utroligt råt, men alligevel stilrent look. Du kan selv vælge, hvilken farve du ønsker på din overflade, og det er med til at gøre det til et meget populært valg. Du kan nemlig få lige netop det look, som du kunne tænke dig, og som passer til din stil.

Af andre fordele ved microcement kan især nævnes:

  • ​Du får en overflade, der er utrolig nem at rengøre
  • ​Du får en overflade med en høj slidstyrke
  • Du får en overflade, der kan holde i de næste mange år

Vi sikrer dig en løsning i den højeste kvalitet

Uanset hvilken overflade du kunne tænke dig at få påført microcement på, så kan du altid forvente, at du får en løsning i den højeste kvalitet, når du vælger at lade os udføre arbejdet for dig. Vi har været i murerbranchen siden 2007, og vi har derfor stor erfaring inden for vores fag. Samtidig sætter vi en stor ære i altid at udføre kvalitetsbevidst arbejde, så du får et både flot og langtidsholdbart resultat.

Hvad koster microcement badeværelse?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få påført microcement i hjemmet. Skal du for eksempel have lavet et microcement badeværelse, vil prisen være højere end en bordplade. Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken specifik opgave vi skal hjælpe dig med.

Vi er ikke de billigste på markedet, men vi er til gengæld de bedste. Kontakt os gerne for at få beregnet en skræddersyet pris på dit microcement badeværelse

firmainformation

Holgaard Murer​forretning

Randersvej 43 8800 Viborg

CVR-nummer: 39920964

åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Mails besvares alle dage.